Just Baby Just Toy Just Sports

Korisnički račun

Saznaje sve o korisnickom racunu za lojalne kupce

Šta je korisnički račun?

Korisnički račun je osmišljen kako bi smo svim našim stalnim – lojalnim kupcima obezbedili kupovinu po najpovoljnijim cenama na sva tri naša specijalizovana sajta.

Sva tri naša sajta su sa istom bazom tj istom korpom (jednom se ulogujete i možete u istu korpu da ubacujete proizvode iz bilo koje naše online prodavnice). Vaš račun važi za sve tri naše specijalizovane internet prodavnice: Just Baby (bebi oprema) Just Sports (sportska oprema) i Just Toy (igračke), možete kupiti opremu za bebu, igračku na poklon, patike za sebe i to vam sve zajedno stiže na kućnu adresu a što je najbitnije na kompletan iznos dobijate procenat koji Vam ostaje na računu i možete da ga iskoristite prilikom sledeće porudžbine.

Za svaku kupovinu koju napravite na „Korisničkom računu“ ostaje Vam određeni procenat od ukupnog iznosa Vaše porudžbine (Procenat koji Vam ostaje je uglavnom između 5-10% u zavisnosti od proizvoda). Sa korisničkim računom upravljate sami: sami odlučujete da li ćete da iskoristite iznos koji ste ostvarili prilikom prethodnih kupovina, ili čete samo deo tog iznosa da iskoristite, a možete i da ga ne iskoristite već da skupljate novac na Vašem računu. Takođe Vam „Korisnički račun“ omogućava da uplaćujete na njega koliko para želite i kada skupite željeni iznos da poručite robu koju želite. Vaši prijatelji, rodbina, poznanici mogu da kupuju preko Vas i da skupite što više para na Vašem računu.

Sami upravljate sa računom, prilikom svake porudžbine sami odlučujete da li ćete iskoristiti ceo iznos koji imate na računu, samo deo ili nećete uopšte koristiti već želite da povećavate stanje na Vašem računu.

Možete da kupujete za svoju decu, sebe, na poklon i pri tom da uštedite.